Németh Krisztián
Németh Krisztián

Németh Krisztián (Chris) a becstelen nevem. 1989 januárjában születtem Hatvanban.
Mindig is érdekelt az alkotás, a művészet világa és nagymamám túrógombóca. Sokáig ez inkább hobby szinten volt jelen az életemben. Mármint az alkotás, nem a túrógombóc…
2014-ben jutottam arra az elhatározásra, hogy megtanulok rajzolni és hejessen írni. Elkezdtem fejleszteni kis tudásom. Rajzoltam és rajzoltam és rajzoltam. Ebben az évben megismerkedtem a Robert Kun-nal és a Hating Love Tattoo csapatával.

A munka minősége, a művészek hozzáállása és az egész légkör valahogy melegséggel töltötte el kis szívem. Éreztem, hogy ide még vissza kell térnem. A következő 1-2 év azzal telt, hogy a Robi fiú tűvel döfködött és igen, FÁJT! Megismertem a srácokat, a tetoválás világát és ennek hatására egyre inkább körvonalazódott bennem, hogy mit akarok az élettől, mit akarok magamtól. Abban a pillanatban döntöttem el, hogy a ceruzát és a papírt felváltja a tű és a bőr és hogy hátralévő napjaimban a művészet ezen ágával szeretnék foglalkozni. Egyre többet beszéltem Robival, ellátott jótanácsokkal, miközben a 25-ös félköríves magnummal szánkózott a bőrömön, arcán különös mosollyal.

Az első munkámat egy jóbarátomra készítettem Robi felügyelete alatt. Annyira bevoltam szarva és úgy remegett a kezem, hogy a kupak mellé öntöttem a festéket. Én jobban féltem, mint az alany.
Ezt sose fogom elfelejteni és még egyszer köszönöm Soma, hogy bevállaltad.

2016 telén, Robi lehetőséget ajánlott nekem, hogy csatlakozzam a Hating Love Tattoo csapatához. Mivel egy álmom vált valóra örömmel mondtam igent és 2017 január 2.-tól a Hating Love-ban tetoválok. Így kezdődött….

Köszönet: Családomnak, az egész Hating Love Tattoo-nak, vendégeimnek és mindenkinek, aki segített vagy hitt és hisz bennem mai napig.
Amit érdemes rólam tudni: Ha észreveszed, hogy remeg a kezem, nyugtasson a tudat, hogy a kontaktlencsém sincs a szememben…
Kedvenc tetováló stílus: Neo-Traditional; New School;
Kedvenc művészi alkotás: A jéghegyek gyújtogatója és a Gyilkos ruhaszárító kötél