A szalonról

hating love tattoo

A stúdió dizájnja a saját ízlésem szerint lett kialakítva.
Több elképzelésem volt, és sok különböző szempontot kellett figyelembe venni. Mutattam a fiúknak terveket, hogy én mire gondoltam, látványtervek készültek, amire rögtön rábólintottak.
Imádom az antik bútorokat, ugyanakkor közel áll hozzám a modern minimál stílus. Csakhogy a legtöbb stúdió inkább minimál, rockabilly vagy romkocsma jellegű. Ebből a szempontból is valami egyedit szerettünk volna. Semmi alternatív vagy negatív hatást keltő hangulat, amit a metálzene rajongói kedvelnek. Az első legfontosabb szempont, hogy ez egy üzlet. Vendégcsalogatónak kell lennie. Amellett, hogy én imádom, a vegyített stílusok összessége lenyűgöz minden korosztályt. A bútorzat barokk, a mennyezeti díszítés inkább a reneszánszra hajaz. Viszont az aljzat teljesen modern magas fényű minimál stílusú lapokból áll. A szakemberek nagyon ügyeltek a részletekre, rengetegen dolgoztak a stúdió belső kialakításán.
Mozi rendszert is szereltettünk be, ami a stukkókba rejtve, gombnyomásra ereszkedik alá, és szórakoztatja vendégeinket.

Emellett külön galériánk van, saját büfénk és szolárium vendégcsalogatónak.
Az egész ingatlant behálózó hangszórórendszer és mikrofon segítségével bárki elérhet a 2000 négyzetméteres terület bármely pontján, ha netalántán valaki eltévedne.
A helységünk egyelőre 25–30 tetováló befogadására alkalmas, de ez még tovább bővíthető.
Az a célunk hogy nemzetközi szintűek legyünk a munkáink és a stúdió dizájnja terén is!